Kirjallisuus

Huippunaiset - menestystarinoita

Kuka menestyy ja miksi?

Maaretta Tukiaisen ja Jaana Villasen Huippunaisia tarkastelee kysymystä naisjohtajuuden näkökulmasta ja kokoaa yhteen tekijät, jotka menestyneitten naisten urakehityksestä löytyvät.

Kirjaa varten on haastateltu joukko suomalaisen yhteiskunnan menestyneimpiä naisia poliitikoista ja taiteilijoista yritysjohtajiin. Mukana ovat muun muassa Anne Berner, Minna Parikka, Ann Wahlroos-Jaakkola, Nasima Razmyar, Susanna Mälkki, Riikka Kämppi sekä joukko muita inspiroivia naisia.

Kirja johdattaa lukijan sankarin matkaan kiinnostavien elämäntarinoiden kautta ja tarjoaa runsaasti konkreettisia toimenpide-ehdotuksia naisten urakehityksen tukemiseen. Niiden avulla kuka tahansa voi edetä kohti unelmiensa uraa.

Johtajuuden tulevaisuutta koskevaa tutkimustietoa hyödyntäen kirja tuo myös esiin havainnon, että keski-ikäisissä asiantuntijanaisissa on huomattava määrä potentiaalia, jonka merkitystä yrityselämässä ei tällä hetkellä täysimittaisesti tunnisteta. Yrityksille ja organisaatioille kirja tarjoaa näkökulmia tämän potentiaalin hyödyntämiseen kilpailuetuna. Koskettavat tarinat ja tuoreet havainnot tempaavat lukijan mukaansa.

 

Tilaa AdLibrikseltä

 

Nosta nainen päivässä

Jokainen tarina on kirjoittajan itsensä kynästä – yhteensä 365 + 3 tarinaa!

Kirja tarjoaa vuoden jokaiselle päivälle yhden tarinan naisten uskalluksen tukemiseen. Kirja kannustaa jokaista naista uskomaan itseensä enemmän, olemaan hyvän tekijä itselleen ja toisille. 

Vaikka maailma on viime aikoina muuttunut niin, että perinteiset pehmeät arvot ovat paikoittain olleet kokonaan hukassa ja kiihtyvä eriarvoistuminen sekä vihan ja pelon ilmapiirin lietsominen on lisääntynyt, on uskallettava puolustaa entistä enemmän itselle tärkeitä arvoja.

Kirja tuo naisen monimuotoisen äänen kuuluviin ja antaa tilaa erilaisille luvuille naisen elämässä. Kirjan tarinat vahvistavat myös yhteiskunnassamme eritäin tärkeää viestiä: jokaisen naisen tehtävä on tukea toista naista, nostaa nainen päivässä - sekä täällä Suomessa että muuallakin maailmassa.

 

Tilaa Adlibrikseltä

Yhteistyössä: