Sinä olet huippunainen!

Oletko sinäkin huippunainen? Johda itsesi menestykseen!

Emme voi aina vaikuttaa siihen kaikkeen, mitä elämä tuo eteen. Vaikka olisi tärkeää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, emme tiedä, missä ja milloin. Tämä ammatillisen osaamisen kehittämisen tapahtuma vahvistaa näkemyksiä tulevaisuuden työelämän vaatimuksista sekä avartaa mentaalitaitoja ja itsensä johtamisen elementtejä.

Menestys ei tule sattumalta. Jos nainen jää odottamaan oikeaa hetkeä tehdä työtä, jota rakastaa täysillä ja intohimolla, sitä ei ehkä koskaan tule. On otettava vastuu omasta kehittämisestään. Tätä vastuuta ei voi eikä tulisi sälyttää toiselle. Pahimmassa tapauksessa myöhemmin mietimme, että olisi vain pitänyt uskaltaa. Huippunaiset ammatillisen osaamisen päivässä saat rohkaisua etsiä omaa ammatillista ääntäsi, identiteettiäsi sekä saat työkaluja, kuinka toteuttaa ja vahvistaa omaa osaamistasi. Päivä edistää sitä ammatillista osaamista ja rohkeutta, jonka avulla voimme löytää itsestämme enemmän sisäistä voimaa ja uskallusta.

Osaamisen kehittäminen vahvistaa itsetuntoa. On todettu, että naiset eivät aina markkinoi riittävästi osaamistaan, joka olisi merkityksellistä uralla etenemisen kannalta. Kielteiset asenteet ja ennakkoluulot voivat vaikuttaa mm. siihen, ettei naisilla riitä uskallusta riskinottoon.

Huippunaiset-koulutuksia järjestetään keväästä 2021 verkkokoulutuksena. 
Tervetuloa mukaan toiveittesi mukaiselle menestysmatkalle!

Lisää tietoa toukokuun 2021 aikana

Yhteistyössä: