Yhteistyökumppanit

Oppia.fi - YLI 1500 KURSSIA, 1400 ASIAKASYRITYSTÄ JA 500 000 OPPIJAA

Oppia.fi on Suomen laajin ammatillisen kehittymisen verkkokauppa, josta löydät yli 200 koulutusorganisaation kurssitarjonnan saman katon alta. Oppia mahdollistaa osaamisen kehittämisen etänä ― valittavana on laaja kattaus etäopetusta, verkkokursseja, webinaareja ja virtuaalitapahtumia!


Puhujatori on Huippunaisten asialla. Puhujatorin puhujaverkosto naisvaltaisin puhujaverkosto Suomessa. Puhujatori on tasa-arvoa ja monimuotoisuutta kannattava yritys, jonka puhujaverkostoon kuuluu 300 puhujaa.

Puhujatori avaa verkkokauppansa toukokuussa ja liveluentojen lisäksi voit tilata myös puhujatorin puhujien webinaareja tai osallistua Puhujatorin omiin livestream-tuotantoihin. Puhujatori tukee naisten asemaa myös kehittyvissä maissa: Puhujatori lahjoittaa osan myyntituloistaan Naisten Pankille.


Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin.

Basam Books vastaa kirja-alan muutokseen painottamalla kustantamoiden asemaa kulttuurisena muutosvoimana ja tarjoamalla muun muassa aineksia omaehtoiseen henkiseen kasvuun sekä hyvinvoinnin, tiedon ja viisauden kartuttamiseen.

Basam Books on kuin perhe, jossa kokoontumiset, koulutukset ja tapahtumat antavat mahdollisuuden verkostoitumiseen eri alojen huippujen kanssa.


HomCare Finland Oy on luotettava ja arvostettu suomalainen yritys, joka markkinoi ja myy kodin ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita.

HomCare Finland Oy on perustettu vuonna 1985 ja on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maamme suurimmista ja parhaiten toimivista suoramyyntijärjestelmistä. HomCare Finland Oy työllistää n. 400 Edustajaa eli satoja huippunaisia, jotka omalla toiminnallaan vaikuttavat suomalaisten arkeen ja kotien hyvinvointiin.

 

Freetox on vuonna 2016 perustettu puhtaamman elämäntavan lifestyle-brändi ja perheyritys.
Viemme intohimolla eteenpäin terveen ja luonnollisesti kauniin elämän sanomaa.

Me koemme, että hyvinvoinnin perusta on oikeanlaisessa ravinnossa.
Freetox-missio on jakaa tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat terveyteen, energiatasoon ja ikääntymiseen.
Kun tietää, mitä kudokset ja solut tarvitsevat, voi terveempi elämä löytyä pienillä ja hauskoilla muutoksilla.
Löydät meidät Freetox.fi verkkokaupasta, valmennuksista ja yhteisöstä.

Tehdään yhdessä parempi huominen!